25 Haziran 2013 Salı

Yaz Geldi Sineklerden Kurtulalım....


Sinek Ezme
 Sineklerle ne kadar mücadele etsekte her zaman onlar galip gelmişlerdir.
Yaz ayları geldimi en büyük dertler en küçük haşerelerden çıkıyor her zaman olduğu gibi.
Sinek Ez Oyunu, sizlerin sineklere karşı hıncınızı ve öfkenizi; onları ezip öldürerek almanıza, sonra da sakinleşmenize yardımcı olabilir. Sinek Ezme Oyunu öncelikle oyunda bir sertlik oranı seçip oyuna başlıyorsunuz. Bu sertlik sineklik, terlik ya da bir kitap olabilir. 
Sinek Ez Oyna ile iyi eğlenip vakit geçirebilir oyunu bırakamayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

20 Haziran 2013 Perşembe

Sinirli Sincap Oyunu

Oyunumuzda Sinirli sincap, yapabildiği en iyi vuruşu denemek için hazırlanıyor. Hareketli olan hız göstergesini takip ederek maksimum seviyede iken atışınızı yapmalısınız.
Her seferinde çok daha iyi bir vuruş yapabileceğinize inanıyoruz. En iyi vuruşu denemek için hazır olmalısınız. Tekmelenmeyi bekleyen adama, siz  oyunseverler Sinirli Sincap oyununda, en sert vuruşunuzu yaparak, mümkün olan en uzak noktaya doğru fırlatmaya çalışacaksınız. 
Hız göstergesini ile atış hızı ve maksimum seviyeyi hesaplayıp atışınızı yapabilirsiniz. Maus ile oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler...


18 Haziran 2013 Salı

Keman Çalmak İster misiniz?

Müzik her insan için bir döneminde , bazı insanları içinse her dönemde bir vazgeçilmezlerden olmuş olabilir. Her zaman için bir enstrüman çalmak içimizde bir uhde, bunu başaranlar için ise bu bir hobi bazı ları için ise profesyonel bir icra olmuştur.
Bu anlamda da duygularımızı en çok titreten müzik aletlerinin başında keman gelir.
Her ne kadar kolay gibi gözükse de evrensel olarak kendisini ispatlamış olan kemanı çalmak öyle zannedildiği kadar kolay olmada gerek.
Keman Çalma oyununda kemanın o güzel sesini duymanız ve parçaları çalabilmeniz için, klavyenin X,C,V,B,N,M ve üstteki ince notaları yapabilmeniz için de D,F,G,H,J,K tuşlarını kullanmalısınız.

14 Haziran 2013 Cuma

Pes 2013 Oyunu...

İşte aranan ve tercih edilen bir futbol oyunu sizleri bekliyor: Pes 2013
Bu futbol oyununu oyunseverler her zaman için tercih etmişlerdir. Oyunun işlevleri, efektleriyle ve görselliği ile oyunu oynamanın zevkine varabilirsiniz.
Pes 2013 oyununu oynarken kendinizi bir 3 boyutlu oyun dünyası içerisindeymiş gibi bulabilirsiniz.
Oyuna kendi takımınızı kendiniz belirleyerek başlayabilirsiniz.



10 Haziran 2013 Pazartesi

Matematiği Seveceksiniz...

Çocukların matematik bilgisini geliştirmeye yarıyan bir Matematik Bulmaca Oyunu olan bu oyunda; sıralanmış sayılardan yanyana veya altlı üstlü olanlarnı toplamları 10 a eşit olanları bulumalısınız.
Hem bulmaca içeren  hemde bir matematik oyunu olan Matematik Bulmaca Oyunu ile bilgilerinizi tazeleyip diri tutacak ve aynı zamanda bilgilerinizi geliştirme fırsatı bulabileceksiniz.
Oyun çok kolay arkadaşlar. Mouse yardımıla rakamlara tıklayıp onları yok ediyorsunuz.

7 Haziran 2013 Cuma

Jenga Oyunu...

Her yaşta insanın yıllardır zevkle ve büyük beğeniyle oynadığı; beceri ile zeka ve yeteneğin birleştiği ve geliştirildiği  oyunlardan olan Jenga Oyunu son versiyonu ile karşınızda.
Oyunu zevkle, heyecanla çok kolayca oynayabilirsiniz.
oyunda basitce mause kullanarak jenga taşlarını tek tek yerlerinden çekmeniz; bu çektiğiniz taşları da  en üste yerleştirmeniz gerekmektedir. Oyunu tekrar tekra oynarken; böylelikle sizde el becerinizle zeka ve yeteneğinizi hem geliştirir hemde kendinizi sınamış olursunuz.


3 Haziran 2013 Pazartesi

3D Tenis Turnuvasına katılır mısınız?

Tenis sporu bazı insanlar için bir tutkudur. Sizde eğer tenisi seviyorsanız ve oyun olarak oynamak istiyorsanız; turnuvasına katılarak eğlenebilir ve bunun tadını çıkartabiliriniz.
3D Tenis Turnuvası Oyununa karakter seçimi ile başlıyorsunuz. Ayrıca yanınızda da  birde takım arkadaşınız  bulunmaktadır.
Doğru zamanlamayı yakalayarak açış mesafesini ayarlayıp topu karşı tarafa rahatlıkla gönderebilirsiniz. İyi eğlenceler…