28 Mayıs 2013 Salı

My Ninja Oyunu...

 
Oyun siteleri her gün kendilerini güncellerken; gün geçmiyor ki, her gün Facebook 'ta yeni bir oyun yayınlanmasın.
Bu seferde Facebook ‘ta My Ninja Oyunu, siz oyunseverlere sunulmuştur. Bizlerde bu oyunun değişik ve çok daha hoş olanını kendi sitemizde beğeninize sunuyoruz.
Küçük Ninjamız karşısına çıkan bir çok platformda ilerlemek istiyor ve siz ona yardımcı olacaksınız.  Ninja'mızın görevi itemleri toplamaktır ve karşısına bir çok engel çıkmaktadır. My Ninja Oyunu ile Küçük Ninjamıza yardımcı olup,  engelleri aşmasında yardımcı olmalısınız. 
Yön tuşları yada w,a,s,d tuşları ile onu kontrol edebilirsiniz. Ninja hızında hızlıca hareket için ise boşluk tuşunu kullanabilirsiniz.





24 Mayıs 2013 Cuma

Bu Sefer de İnek Fırlatalım...

 
Ara sıra oyun oynarken; komik ve eğlenceli oyunlar da oynamak istemişizdir. Bu seferde beceri oyunları katagorisinde yeralan İnek Fırlat Oyunu ile eğlenebilirsiniz.
Hepinizin de bildiği gibi oyunda sınırlı sayıda ineği hedef alanına fırlatarak hedeflerin hepsini yere indirmeye çalışacaksınız Biraz angry birds oyununu andırsa da; zor olup olmadığına oyunu oynayanlar karar verebilir.
Oynayıp denediğinizde en az onun kadar başarılı olduğunu anlayabilirsiniz.
Oyunumuzda fare ile ineğin üzerine tıklıyor ve zıplamasını istediğiniz yere kadar mausu tutuyorsunuz; elinizi fareden çekince inekler fırlıyor.

20 Mayıs 2013 Pazartesi

Satrancı 3D ile daha güzel oynayabilirsiniz...

 
Yüzyıllardan beri süregelen ve güncelliğini hiç kaybetmeyen satranç oyunu, zekayı geliştirmekle kalmamış, aynı zamanda; değişik stratejiler geliştirme ve farklı düşünme sistemi için de çok güzel bir beyin jimnastiği olmuştur.
Herkesin de bildiği gibi Satranç ,piyon, kale, vezir, şah, fil gibi taşlarla oynanmaktadır.
Bu oyunu oynamak için satranç hakkında biraz ön bilgiye sahip olmalısınız.
3D Satranç Oyununda doğru strateji ile rakibinizi mat etmek için farklı alternatifleri hiç bir zaman gözardı etmeyin...

16 Mayıs 2013 Perşembe

Zombi Kasabası Oyunu

Zombi Oyunları oyunseverler için aranan oyunlar arasında her zaman için yer almıştır.
Bu seferki Zombi Kasabası oyununda ise kasaba  zombiler tarafından istilaya uğramış, kasabadaki insanları bu zombilerden kurtarmak gibi bir görev ile karşı karşıyayız.

Burada kasaba şerifine siz oyunda yardım etmelisiniz. Mermilerinizi çok tasarruflu kullanın  ve engellere takılmamaya çalışın yoksa takılırsanız kasabayı tümden zombiler dolduruyor.

 

13 Mayıs 2013 Pazartesi

Samuray Olmak Öyle Kolay mıdır Sizce?






Her oyunda bir role bürünüyorsunuz sevgili oyunseverler. Bu seferki rolünüz gerçekten kolay değil. Power Rangers Samuray oyunu ile Samuray olmak istiyorsanız çeşitli ve aynı zamanda zorlu testlerden geçmeniz şarttır. Öncelikle Hedifi nişan alıp aynı anda vir çok hedefler karşınıza çıkabilir. Bunları vurmanız ve testleri başarı ile geçmelisiniz ki;  sizde  iyi bir power ranger samurayı olmayı hakedebilesiniz.
Karşınıza çeşitli büyüklükte dinazorlarda çıkacaktır. Daha fazla anlatmayalım hemen oyun sizi bekliyor!...

8 Mayıs 2013 Çarşamba

Haydi İğne Vurma Oyunu 'na...



İğneden  oldu olası çoğumuz hep korkmuş ve bir tuhaf olmuşuzdur. Şimdi iğne batırsa sırası sizlerde!...
Bu ameliyat katagorisinde ve çocuk oyunları arasında yeralan  İğne Vur oyunundaki amacımız; yuvarlaklarla belirlenmiş hedeflere iğne yapacaksınızı. Burada herşey ol kadar gözükse de, hasta sürekli hareket ettiği için iğneyi doğru bölgeye batırmamız  göründüğü kadar kolay değil...
Haydi iğneyi alıp hastanın belirlenen bölgesine iğne batırmaya başlayın!...