30 Nisan 2013 Salı

Volfied Oyunu Oyna


volfied oyna


İlk sürümü 1991 yılında çıkan ve o yıllarda oyunların vazgeçilmezi olan Volfied oyunu geçmişe bir nostaljik yolculuğa var mısınız?
21 değişik bölümden oluşan Volfied oyunu; yaşı 20 ve üzerindekiler için biraz nostaljik bir oyun olabilir. Oyunun özelliği ise; temel olarak hareket eden varlıkların alanını küçültürek onları öldürmeyi hedefliyorsunuz. Ekranda görünen küçük kırmızı top sizin lazer ışığınız oluyor ve ok tuşlarıyla ilerken, boşluk tuşuna basıp ekranı dikey veya yatay parçalara ayırabilirsiniz. Böylelikle hareket eden nesneleri köşe sıkıştırıp yok edebilirsiniz&nbsp

26 Nisan 2013 Cuma

Futbol Starlarını tokatlamaya ne dersiniz?

Futbol yıldızlarına tokat at oyunuyla; futbol dünyasının son dönemlerdeki en büyük iki yıldızı olan; Ronaldo ile Messi’yi  oyun olarak eğlence amaçlı, değişik cisimlerle tokatlayıp eğlenmeye ne dersiniz?
Ne kadar tokatlarsanız o kadar puan alacağınızı unutmayın... böylelikle puan rekorunu kırmak elinizde!...Haydi eğlence amaçlı oyunumuz başlıyor....





17 Nisan 2013 Çarşamba

Dragon City oyna...

Dragon City oyunu ile, arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Dragon City sizlere güzel ilerlemeli bölümleriyle büyülüyor. Dragon City oyununu  sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz.  Dragon ‘la mücadeleye hazır mısınız? Attığınız oklarla dragonu öldürmeye ve hayatta kalmaya çalışmalısınız.Oyunun bazı yönleri Z tuşu ile zıplıyoruz, X tuşu ile ateş  ve okları kullanarak da yönlendirmeleri sağlıyoruz.


11 Nisan 2013 Perşembe

Astronot Uçuşu Oyunu


Astronot Uçuşu oyunu ile astronot olmayı en azından oyunda astronotluğa terfi edebilir o zevki yaşayabilirsiniz. Astronot adam ile uzaya doğru yükselmek isterseniz; sırtınızdaki füze ile kalkış yapmalı; ve karşılaşacağınız göktaşlarından uzak durmalısınız. Her bölüm sonunda astronot adamı geliştirebilir ve daha yükseğe çıkmasını sağlayabilirsiniz.   Bu oyunu buradan rahatlıkla oynayabilirsiniz.. iyi oyunlar dileriz...

9 Nisan 2013 Salı

Pet Rescue saga nerede oynanır ?

Sorunun cevabı facebook olsa da bu sempatik, hayvanların da içinde olduğu bir patlatma oyunu olan pet rescue saga, ne yazık ki facebook'da hesabı olmayanlar tarafından oynanamamakta. Bu durumu fark ettiğimiz için sizlere alternatif, hatta bazılarını için çok daha güzel sayılabilecek bir oyun ile pet rescue saga yı değiştirdik ve şu ana kadar tam 73 kişi bu oyunu beğendiler.. Gelin hep birlikte en güzel oyunların yer aldığı adreste bu ve bunun gibi diğer facebook oyunları nı oynayalım.

7 Nisan 2013 Pazar

Türkçe Çarkıfelek Oyunu

TV 'nin vazgeçilmezi Mehmet Ali Erbil' in yıllardır televizyonlarda milyonları ekran başına toplayan Çarkıfelek yarışması ile hem eğlendik; hem de genel kültür bilgilerimizi denemiş olduk.
Bu yarışma ile eğlenirken yarışmak; yarışırkende eğlenmek ve bilgilerimizi değerlendirme fırsatını bulmak için Türkçe Çarkıfelek Oyna ile hemen oynamaya ve oynarkende eğlenmeye başlayabilirsiniz.


4 Nisan 2013 Perşembe

Bil ve Fethet oyunu Geldi !

Şu facebook'ta hesabınızı olup ardından sayfasını beğenip binbir zahmetle oynadığınız bil ve fethet ' e rakip olarak gelen oyunu şiddetle tavsiye ediyoruz. Üstelik bu denli zor sorular ve karmaşık bir yapısı da yok buradaki oyunun. Daha çok strateji üzerine kurulu olduğu konusunda dürüst olmak gerekir. Ama hiçbir facebook kullanıcı bilgisine gerek kalmadan online oynayabileceğiniz bil ve fethet oyunu yeni versiyonu ( oyun skor versiyonu da diyebiliriz) gözlerinizi kamaştıracak ...

2 Nisan 2013 Salı

Ben Bilmem Eşim Bilir gerçek oyunu


Kocanızın ve karınızın ne kadar potansiyele sahip olduğunu ancak siz bilirsiniz !
Haftasonu cumartesi günleri 4 saate yakın ,pazar günleri de 4 saate yakın kendimizi televizyona bağladığımız yarışmada erkekler ve eşleri çift olarak yarışmacı oluyorlar. Karşısındaki rakipleriyle ise enteresan oyunlarla yarışıp en sonunda arabayı almak için mücadele veren genç-yaşlı bu çiftlerin çabaları zaman zaman güldürüyor, zaman zaman da bizi biraz geriyor. Çünkü her çift ve eşi, arabanın sahibi olabilmek için bazen sınırlarını fazlasıyla zorluyor. Bazen usta bir atıcı olmak, bazen iyi bir futbolcu olmak, bazense bir bardağı gözü kapalı doldurmak gerekiyor. Tüm bunların yanı sıra bir de sunucusu İlker Ayrık'ın eğlence dolu stiliyle bizleri kahkahaya boğan ben bilmem eşim bilir oyunu gerçek olarak bu adresten oynanır !